Rejseprogram 

Læs programmet her

Andalusiens bedste

1. dag - Ankomst
Ankomst til Malaga lufthavn og transport til hotellet.

2. dag - Granada m. Alhambra
Vores tur starter med sightseeing i Granada centrum, hvor vi gør vi et stop i det arabiske kvarter Albayzin med mulighed for, at tage nogle fotos. Herefter tid på egen hånd. Turen går der efter til det
mauriske palads Alhambra, bygget af maurerne for 700 år
siden. Området er enestående og er naturligvis også optaget på
Unescos verdensarvsliste. Rundvisningen er med lokal guide.
OBS: Gundet særlige regler på Alhambra kan vi ikke på forhånd garantere det endelige program, samt hvilken dag samt tidspunkt besøget kommer til at ligge.

3. dag -  Dag på egen hånd

4. dag – Bjergbyen Ronda
Køreturen til Ronda over bjergkæden ”Serranía de Ronda” er en af Spaniens flotteste.Ved ankomst til Ronda, mødes vi med den lokale guide, der guider os gennem den historiske bydel. Vi går gennem de rustikke gader og til den berømte kløft ”El Tajo” der adskiller den nye og gamle bydel. Den imponerende bro, ”Puente Nuevo”, fra 1700-tallet, som forbinder de to bydele, er nu Rondas absolutte varetegn. Den omtales bl.a. i Hemingways ”Hvem ringer klokkerne for?”, hvor han beskriver borgerkrigens grusomheder. Vi går videre til Spaniens ældste tyrefægtsarena. Inden vi forlader Ronda, vil der være tid til at gå lidt rundt på egen hånd.

5. dag - Mijas m. vinsmagning og Tapas
Turen går til den charmerende bjergby Mijas.
Her besøger vi vinmuseet i Mijas, der tilbyder et udvalg af spansk vin i høj kvalitet inkl. tapas.
Vi vil nyde en smagning og få et indblik i vinenes historie, den spanske kultur og historien omkring tapas.
Herefter tager vi på en spændende tur i de charmerende gader i Mijas, med den eventyrlige atmosfære, der er rundt omkring i den hyggelige by i bjergene.

6. dag - Gibraltar – den engelske forpost
Gibraltar blev for 300 år siden erobret af englænderne, og har siden da været på engelske hænder. Vi skal op til "The Rock", der er en kæmpe kalkstensklippe, på toppen er man 426 meter over havoverfladen. Vi bliver kørt op på den fantastisk klippe og stopper ved Gibraltars sydligste udsigtspunkt. Her har vi et smukt syn over Gibraltar og i klart vejr, den Marrokanske kyst. Vi forstætter til St. Michaels hulerne, hvor vi ser de fantastiske drypstenshuler. Her stifter vi også bekendtskab med de kendte Gibraltar aber. Inden vi forlader Gibraltar bliver der tid på egen hånd. Her kan man shoppe i Main street der er spækket med toldfri forretninger, nyde en kop kaffe på Casemates Square eller få en omgang Fish & Chips.

7. dag - Dag på egen hånd
Vi kan anbefale at tage en tur til Málaga, som efter at have været  "overset” i mange år i dag er en populær storby. Der er et dejligt centrum med gågader og god shopping, og Domkirken og de to kunstmuseer ”Picasso” og ”Thyssen” er bestemt et besøg værd. Toget er billigt og går flere gange i timen. 

8. dag - Afsked og afrejse
Transfer til Málaga lufthavn og afsked. Hasta la vista!

OBS: Rækkefølgen er tilfældigt sat op. Det endelige program modtages senest 5 dage inden afrejse.

Travelmarket Interactive
EmediateAd