Puerto Azul 

All Inklusive og rummelige lejligheder
Beliggende på toppen af en bjergside i Puerto Rico, byder Puerto Azul på en skøn udsigt over dalen, bjergene og havet. Her får man det hele. Man bor i lejlighed og samtidigt har man All inklusive, så der er lagt op til afslapning og frihed. Hotellet har skønne faciliteter som opvarmet swimmingpool og jacuzzi. Hotellet har desuden lavet en område kun for voksne, der giver ekstra god mulighed for ro. Europa centret ligger blot 600 meter fra hotellet, hvor der er mulighed for indkøb, shopping samt restaurantbesøg.

Værelser: Puerto Azul består af 385 værelser og lejligheder. Opholdet er i hotellets 2 værelses lejlighed. Alle lejlighederne har tv, safetybox (mod betaling), opholdsplads med sovesofa og sofabord, køkkenniche med bardisk, seperat soveværelse, badeværelse med badekar og dejlig terrasse med havemøbler. Lejlighederne har dejlig udsigt og de fleste er med havudsigt. Der er gratis wifi. Det er muligt at opgraderer til juniorsuites, der er hotellets nyeste og flotteste værelser.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, swimmingpools, jacuzzi, restaurant, bar, minimarked og hæveautomat. Der er desuden mulighed for tennis, minigolf, petanque og bordtennis. Der holder taxier lige ved hotellet.

Centrum: 2000 meter
Strand: 2000 meter
Pool: ja
Opvarmet pool: ja (vinter)
Balkon/terrasse: ja
Restaurant: ja
Bar: ja
Hund tilladt: nej
Internet: ja - gratis wifi

Turen til dette hotel inkluderer:
* Gran Canaria direkte t/r
* 1 x 2 værelses lejlighed
* All Inklusive
* Transport t/r hotellet

* Enkeltværelsestillæg: Spørg for pris
 
Travelmarket Interactive
EmediateAd