Oura View Beach Club 

Super flot hotel - direkte ud til Atlanterhavet.

Fantastisk hotel med en fastastisk beliggenhed. Ikke mange hoteller kan måle sig med dette. Dette hotel er i en klasse for sig selv og med masser af faciliteter både inde og ude. Hotellet har et kæmpe poolområde, hvorfra man kan ligge og nyde udsigten ud over Atlanterhavet. Et fantastisk sted at holde langtidsferie.
 
Værelser: Hotellet har 180 lejligheder. Lejligheden er på cirka 70m2 indholdende: Stue med sovesofa, telefon, tv, safety-boks, aircondition, strygejern og –bræt. Separat soveværelse med to enkeltsenge. Køkkenet der er med spiseplads, indeholder bl.a. te-/kaffemaskine, køleskab, mikrobølgeovn, ovn, komfur, brødrister og opvaskemaskine. Badeværelse med badekar, bruser og hørtørrer. Alle værelse har balkon/terrasse. Der er gratis Wi-Fi
 
Faciliteter: 24-timers reception, restaurant, bar, inden- og udendørs swimmingpool, jacuzzi, fitnesscenter, bibliotek, parkering. Der er møntvaskeri og herudover er der mulighed for at benytte spacenter, parkering, deltagelse i masser af arrangementer og spil. Afhængigt af sæsonen er der underholdning flere gange om ugen.
 
Centrum: 3 km
Strand: 300m
Pool: Ja
Opvarmet pool: ja, indendørs pool
Balkon/terrasse: Ja
Restaurant: Ja
Bar: Ja
Hund tilladt: Nej
Internet: Ja

Turen inkluderer:
* Fly Faro direkte t/r
* 1 x 2 værelses superior lejlighed med terrasse
* Transport t/r hotellet
 
* Enkeltværelsestillæg – Spørg om pris
 

Hotel information

R. Ramalho Ortigão, 8200-604 Albufeira, Portugal
+351 919 876 500 
Travelmarket Interactive
EmediateAd