Labranda Marieta 

Moderne VOKSEN hotel med central beliggenhed
Hotel Labranda Marieta er et flot nyligt renoveret og moderne hotel som fremstår rent, frisk og indbydende. Hotellet ligger indenfor gåafstand til stranden, shopping, restauranter og barer. Hotellet er kun for voksne (18+). Tag en dukkert i hotellets ferskvandspool eller nyd en drink på hotellets tagterrasse i panorama-baren med fantastisk udsigt over atlanterhavet og de berømte sanddyner. Labranda Marieta tilbyder flere hyggelige loungeområder, hyggekroge og terrasser med behagelige møbler som især henvender sig til det voksne publikum. Hotellet har dresscode så ingen shorts eller badetøj i restauranten. Kun 100 meter fra hotellet findes busholdepladsen og indenfor gåafstand finder man blandt andet det populære Yumbo Center med barer, restauranter og div. shoppingmuligheder. Af andre shoppemuligheder kan nævnes Aguila Roja Center og Kasbah Centeret. Hotellet er også velegnet til kørestolsbrugere.

Værelser: Hotellet består af 192 værelser fordelt på 4 etager. Værelserne er ca. 25 m2 store. Værelserne fremstår moderne med 2 enkeltsenge og balkon. På værelserne er der tv, telefon, aircondition, wifi, safetybox (gebyr), minibar (gebyr) og badeværelse med bruser og hårtørrer.

Faciliteter: 24-timers reception, elevator, restaurant, bar, snackbar, cafe´, swimmingpools, underholdning, tv-stue og minimarked. Herudover er der mulighed for spabehandlinger, fitness, massage, boblebad, sauna, dampbad, poolhåndklæder, vaskeriservice, billard, bordtennis, bil og cykeludlejning. Der er gratis wifi på hotellet.

Centrum:  400 meter
Strand: 200 meter
Pool: ja - flere
Opvarmet pool: ja - indendørs
Balkon/terrasse: ja
Restaurant: ja
Bar: ja - flere
Hund tilladt:  nej
Internet: ja - gratis wifi
 
Turen inkluderer:
* Fly Gran Canaria direkte t/r
* 1 x dbl. deluxe værelse
* Morgenmad
* Aftensmad
* Transport t/r hotellet

* Enkeltværelsestillæg - spørg for pris
* Tilkøb havudsigt - spørg for pris
 

Hotel information

Spain, Playa del Inglés Avda de Italia,11
(+034) 928767000
Travelmarket Interactive
EmediateAd