Roc Lago Rojo 

SÆRLIGT FOR VOKSNE - Carihuela stranden Torremolinos
Roc Lago Rojo er et godt beliggende hotel i Torremolinos SÆRLIGT FOR VOKSNE. Særligt for voksne - betyder, at man primært henvender sig til det voksne publikum. Dette er med til at skabe en særlig stemning. Roc Lago Rojo ligger blot 100 meter fra stranden La Carihuela og midt i de hyggelige gader. Området er særligt kendt for sine hyggelige restauranter. En fantastisk beliggenhed for dem, der ønsker at være helt tæt på vandet, små butikker og strandpromenaden. Samtidigt et godt valg hvis man ikke er så godt gående, da man har let tilgang til den flade strandpromenade.

Værelser: Roc Lago Rojo består af 180 værelser som er fordelt over 4 etager. Opholdet er i juniorsuite på ca. 44 m2. En juniorsuite har opholdsplads med sofa og herfra er der trin op til soveafdelingen med 2 separate senge. Alle juniorsuites har desuden aircondition (maj - oktober), varme (november - april), tv. telefon, safetybox (mod betaling), minibar samt badeværelse m. hårtører. Alle juniorsuites har gratis wifi og herudover er de alle med møbleret balkon / terrasse.

Der kan opgraderes til premium juniorsuite - disse suiter er renoveret 2018 / 2019 og har desuden badekåbe, slippers og nespresso maskine.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, ba, restaurant og swimmingpool. Herudover er der mulighed for bordtennis, billard samt parkering. Hotellet har desuden en fantastisk tagterrasse med skøn havudsigt, der er åben året rundt. På tagterrassen finder man desuden en jacuzzi (tilgængelig maj - oktober). Der er gratis wifi på hele hotellet.

Centrum: 2 km - butikker og restauranter lige ved hotellet.
Strand: 100 meter
Pool: ja
Opvarmet pool: nej
Balkon/terrasse: ja
Restaurant: ja
Bar: ja
Hund tilladt: ja  (max 10 kg - ca. 70.- kr per nat) 
Internet: ja, gratis wifi

 Turen inkluderer:
* Fly Malaga direkte t/r
* 1 x junior suite
* Morgenmad
* Aftensmad
* Transport t/r hotellet

* Enkeltværelsestillæg, spørg for pris


Afrejsedatoer:

Billund:
15/04-2020  -  7 nætter  -  Pris kr. 5.998,-  Bestil

Aalborg:
14/04-2020  -  7 nætter  -  Pris kr. 5.998,-  Bestil


Ønskes der afrejse på andre datoer eller i kortere eller længere perioder, så skriv til hjerting@hjertingrejser.dk
 

Hotel information

Calle Miami, 5, 29620 Torremolinos
Travelmarket Interactive
EmediateAd