Apt Mediterraneo 

SUPER billigt nær byen
Apt. Mediterraneo er et lille og hyggeligt lejlighedshotel blot 100 meter fra La Torrecilla stranden. Hotellet er til dem som godt kan leve lidt mere primitivt uden så mange faciliteter og smarte finesser. Her får man en billig ferie, men med en kanon beliggenhed i spansk atmosfære. Hotellet har en hyggelig gårdhave, hvor man kan sidde og hygge sig og nyde stemningen. Der er restauranter og cafeer lige uden for døren.

Værelser: Apt. Mediterraneo består af lejligheder. Opholdet er i lille 1 værelses lejlighed med balkon, tv, telefon, aircondition / varme, badeværelse, lille spisebord med tilhørende stole, lille køkkenniche med køleskab, kogeplader og mikroovn samt soveplads. Alle lejlighederne er med lille terrasse / balkon. Det er muligt at opgraderer til 2 værelses lejlighed med separat soveværelse.

Faciliteter: Ved indgangen til hotellet er der en meget lille pool som ligger i udkanten af hotellets hyggelige gårdhave. Der er et stort loungeområde med sofaer, billard og lign. Dette er også åbent for offentligheden.  På taget af hotellet har man mulighed for at sole sig på hotellets solvogne.

Centrum: 600 meter
Strand: 100 meter
Pool: ja
Opvarmet pool: nej
Balkon/terrasse: nej / ja
Restaurant: ja
Bar: nej
Hund tilladt: ja
Internet: ja

Turen til dette hotel inkluderer:
* Fly Malaga direkte t/r
* 1 x studio lejlighed m. terrasse
* Transport t/r hotellet

* Enkeltværelsestillæg: Spørg efter pris.
* Opgrader til 2 værelses lejlighed + kr. 1200.- per person
 

Hotel information

Av. del Mediterráneo, 6. 29780 Nerja, Malaga
+34 952 52 00 00
Travelmarket Interactive
EmediateAd