Dag til dag program 

Dag til dag program

1. dag - Ankomst i Barcelona lufthavn
Modtagelse i Barcelona lufthavn og transfer til hotellet.

2. dag - Gåtur med guide i nærområde
Vi går en orienterende gåtur med guiden i hotellets nærområde og ser hvor nærmeste apotek, hæveautomat, supermarked, togstation etc er. Eftermiddagen er på egen hånd

3. dag - Barcelona Sightseeing
Vi kører ind til Kataloniens hovedstad, forbi Jeans Nouvels opsigtsvækkende vandtårn og vort første stop bliver ved Sagrada Familia, Gaudi ́s ufuldendte kirke. Dette stop er blot et fotostop, men man kan nemt tage toget ind for at se kirken, husk at bestille billetter. Derefter kører vi forbi 2 andre af Gaudi ́s huse på vores vej til Pl. Espanya. Vi holder et stop ved det imponerende Nationalpalads, bygget til verdensudstillingen i 1929, hvor vi har en flot udsigt over Barcelona by. Derefter kører vi forbi Calatravas tårn og forskellige OL stadions, alle fra 1992. Vi kører derefter ned i centrum hvor vi går en lille tur rundt i det Gotiske Kvarter for at se katedralen, rådhuset, den katalanske regeringsbygning, Ramblaen og Boqueria markedet etc inden der er tid på egen hånd til at spise lidt frokost og udforske byen lidt.

4. dag - Dag på egen hånd.
Denne dag kan bruges til afslapning på hotellet og en tur langs promenaden i Santa Susanna. Ellers forhør evt. guiden om ideer til at tilbringe dagen. Evt. en tur ind til Barcelona for at se Sagrada Familia indvendig, Picasso museet etc, mulighederne er mange.

5. dag - Montserrat
Udflugt til det berømte og smukt beliggende benediktinerkloster, Montserrat. I kirken på Montserrat har vi Kataloniens skytshelgeninde, La Moreneta. Hun er stadig meget vigtig for det katalanske folk. Et af verdens ældste drengekor er også på Montserrat, La Escolania. Efter en rundvisning med guiden vil der være lidt tid på egen hånd til frokost, evt gåtur på en af de mange vandre ruter, tage tandhjulsbanen længere op ad bjerget og få en fantastisk udsigt.

6. dag - Figueres & Besalú
I dag kører vi nordpå, næsten helt op til den franske grænse. Her er Salvador Dali født og opvokset og her er der mulighed for, at besøge hans museum (entré er ikke inkluderet) som Dali selv var med til at indvie i 1974. På museet kan vi, ud over mange af Dali ́s flotte værker, også finde værker af andre kunstnere og Dali ́s private samling. Efter museet vil der være tid til frokost på egen hånd inden vi kører til Besalú, en hyggelig lille middelalderby, hvor vi vil gå hen over den gamle og smukke bro, Pont Fortificat, ned igennem byen til kirkepladsen. Efter lidt tid på egen hånd kører vi tilbage mod vort hotel.

7. dag - Dag på egen hånd
Mulighed for en tur på stranden, få det sidste handlet, eller komme ud til en af de andre byer i omegnen. Ellers forhør evt. guiden om ideer til at tilbringe dagen

8. dag - Afrejse
Transport til Barcelona lufthavn og afrejse til Danmark

OBS: Rækkefølgen er tilfældigt sat op. Det endelige program modtages senest 5 dage inden afrejse.
 

Travelmarket Interactive
EmediateAd