Calpe 

Beliggende for foden af den 332 mtr. høje kalkstensklippe
På Costa Blanca ca. 1 times kørsel nordøst for Alicante, ligger byen Calpe. Byen der har det hele, men som kun få danskere kender til.

Den store kalkstensklippe Penon de Ifach på 332 mtr. hilser velkommen og Calpe kan bryste sig af, at have 2800 solskinstimer om året. Her er stejle klipper, dybe dale og et naturreservat. I Calpe kan man få stillet sin shoppelyst i de små gader og tage for sig af retterne på byens mange restauranter. På den dejlige strandpromenade blæser den varme brise i palmerne og nærmest inviterer til en spadsere tur.
 
Området indbyder til afslapning med solbadning på én af byens brede og velplejede strande. Der kan vælges mellem ikke mindre end 14 af slagsen. Er det kalorier der skal forbrændes, er der rig mulighed for vandreture. Byen har desuden en hyggelig gammel bydel, hvor man kan nyde roen i de smalle gader. Ønsker man at besøge andre byer i området, kan Alicante og Benidorm anbefales.

Calpe er byen man tager til, når man søger en turistby med et roligt byliv. Her er tempoet knap så hektisk sammenlignet med f.eks. Benidorm. Calpe er nærmere ”stille og rolig” noget de lyserøde flamingoer ved saltminen også nyder godt af.
 
Suitopia Sol y Mar
         
Luksus lejligheder ved strand og den gamle bydel.
RH Ifach
       
Skønt beliggende imellem saltvandssøen og Middelhavet.
AR Galetamar
     
Et stenkast fra stranden
Travelmarket Interactive
EmediateAd