Langtidsrejser Costa Blanca 

Skønt klima, spansk charme, spanske specialiteter og flotte strande
Vores nye skud på stammen – Vi har haft mange gæster der har forespurgt på Costa Blanca kysten igennem længere tid,  og nu har vi fået nogle gode aftaler i hus (Og spørg gerne efter andre hoteller.)
 
Der flyves direkte fra Kastrup, Billund eller Aalborg til Alicante. Der er mulighed for at bo i Benidorm og som noget nyt nu også i Calpe. Der er ca 35 minutters transport til Benidorm. Transporten er altid inkluderet i vores priser.
 
Costa Blanca hedder kysten der er ca 200 km lang og beliggende omtrent midt på den spanske østkyst. Costa Blanca er kendt for byerne Alicante og især Benidorm, hvor vores hoteller og lejligheder ligger. Strækningen er kendt for sine over 300 solskinsdage om året, samt de mange flotte hvide strande med det azurblå hav.
 
Det er ikke kun det gode vejr som trækker os Nordeuropæere til denne fantastiske kyst. Kyststrækningen byder på storbyliv, shopping, masser af underholdning, kulturelle oplevelser, lækker mad og så finder man et stort udvalg af golfbaner i området og mange former for vandsport. En kyststrækning der har noget for enhver.
Travelmarket Interactive
EmediateAd