Mallorca 

Mallorca er stadig en populær destination og når man samtidigt har Spanien på programmet, så kommer man på ingen måde udenom Mallorca. Vi har skåret ind til benet og gjort udvalget godt og overskueligt. Her på siden finder i Ca´n Pastilla, El Arenal og Alcudia. Husk vi kan lave lige det i ønsker og det vi præsenterer er blot forslag.

Mallorca byder på smuk natur og et flot varieret landskab. Vandet er krystalklart og sandstrandene smukke. Mallorca har bevaret sin charme, sine gamle bydele og øen byder på masser af lækker mad. Udover lækker mad og smuk natur har øen en masse spændende kulturskatte.

Ca´n Pastilla & El Arenal
Knap 10 km. øst for Palma by og 10 min. kørsel fra lufthavnen finder man det der siges at være den bedste strand i Palma bugten, nemlig stranden i Ca´n Pastilla. Langs stranden finder man den flotte strandpromenade og følger man denne kommer man til den hyggelige marina. Langs stranden er der et bredt udvalg af restauranter. El Arenal er stortset nabo til Ca´n Pastilla, beliggende en anelse mere østpå. Der er ca. 15. min. kørsel til lufthavnen og ca. 10 km. til Palma. Stranden er meget eftertragtet og ofte fyldt godt op. Begge områder er godt egnet til gangbesværet, da området er fladt. Det er samtidigt nemt at komme omkring i området. Området omkring Palma er ideelt til en ferie, hvor man gerne vil kombinerer muligheden for solbadning og storbyferie.

Alcudia
Alcudia er kendt for sin fantastisk flotte og brede sandstrand der strækker sig over ca. 8 km. Sandet er hvidt og finkornet, vandet er klart og lavt. Alcudia byder på masser ad restauranter, butikker og hyggelige barer. Fra havnen i Alcudia er det muligt at sejle til nærliggende øer. Under sit ophold i Alcudia bør man besøge den gamle bydel, der kan bryste sig af at være den ældste og bedst bevarede by på Mallorca. I den gamle bydel finder man smalle gader med hyggelige restauranter og små butikker. Tirsdag og søndag er der markedsdag i den gamle bydel.
 
Mediterranean Bay
       
Hotel KUN for voksne - beliggende blot 100 meter fra stranden i Arenal v. Palma.
Torre Azul & Spa
       
KUN FOR VOKSNE - 250 meter til stranden i Arenal
Reina del Mar
     
300 meter fra stranden i Arenal
Caribbean Bay
     
All Inklusive i Arenal
Travelmarket Interactive
EmediateAd