Torremolinos 

 

Torremolinos er kendt for de fleste. Det var her charter turismen startede i sin tid i de gode 60´ere. Mange af vores kunder har besøgt byen gennem årene og har fuldt den udvikling byen har gennemgået. Meget er sket siden 60´erne, både hvad angår hoteller, promenade, centrum, turismen og byens størrelse.

Torremolinos tager sit udspring fra marinaen, hvorfra der er knap 4 kilometers promenade til Bajondillo stranden og selve centrum af Torremolinos. Promenaden er dejlig bred og flad. Mens man slentre ned af promenaden, kommer man forbi hyggelige cafeer, små spanske restauranter med tapas og frisk fisk. Særligt området ved La Carihuela er de kendt for mange fiskerestauranter og ikke mindst hyggelige gader med masser af små butikker. Hele vejen langs promenaden kan man nyde de smukke omgivelser og ikke mindst havet og den smukke sandstrand. Centrum af byen ligger hævet over havet, med en skøn udsigt. Vejen fra promenaden til centrum er af stejle gader eller trapper. Centrum summer af liv fra turister og spaniere. Her er smalle gader, torve, bodegaer, spisesteder samt masser af muligheder for shopping. På Plaza de la Nogalera finder man toget, en nem og billig måde at komme omkring. Er man meget dårligt gående skal man være opmærksom på det meget kuperet terræn, særligt mellem promenaden og centrum af byen.
 
Under opholdet i Torremolinos kan vi særligt anbefale en tur til Malaga. Toget kører helt til centrum. I Malaga finder man smuk arkitektur, historiske bygninger, Picasso museet, masser af skønne restauranter, barer og butikker.
 
Står man og mangler lidt nyt i klædeskabet eller er man blot på udkig efter lidt gode kup, så kan vi anbefale outletbyen Plaza Mayor der ligger ca. 5 km. fra Torremolinos centrum. Toget kører direkte til outlet byen.

 
Cervantes
       
Hotel i centrum af Torremolinos med en skøn udsigt til havet.
Pez Espada
       
Populært og dejligt hotel direkte på strandpromenaden
Marconfort Beach Club
       
All Inklusive - direkte ud til promenaden i Torremolinos
Singlerejse Jul & Nytår
       
Tilbring Jul og Nytår i selskab med andre singler
Roc Lago Rojo
       
KUN FOR VOKSNE - ved Carihuela stranden Torremolinos
Aguamarina
       
Vores bestseller - lejligheder med mad - Tæt på by & strand
Puente Real
       
Lejligheder inkl. halvpension - ved stranden
Sol Timor
       
Lejligheder direkte på strandpromenaden - GRATIS WIFI
Apt. Bajondillo
     
Populære lejligheder med havudsigt.
Parasol Garden
     
Centralt beliggende hotel nær by og strand
Travelmarket Interactive
EmediateAd