Fuengirola 


Fuengirola finder man kun 25 km. fra Malaga lufthavn. Byen startede som en lille fiskerby, men er nu udbygget til en stor og rummelig ferieby. Der er 7 km. strand i Fuengirola og langs stranden løber en hyggelig promenade. Langs strandpromenaden ligger hotellerne tæt og alle med udsigt til den flotte strand. Nedenfor hotellerne og langs stranden finder man et væld af restauranter, cafeer og små strandbutikker. Følger man promenaden kommer man til marinaen Puerto Deportivo, hvor man kan se en masse flotte både, besøge en af de hyggelige restauranter eller købe sig en bådtur. Bevæger man sig væk fra promenaden kommer man til hyggelige gader med små butikker og hyggelige restauranter.

Går man længere ind i byen, så kommer man til byens hovedgade. Her finder man et bredt udvalg af større butikker. Det er også i centrum af Fuengirola, at man finder den hyggelige Zoologiske Have. Man bør bestemt besøge Zoo under sit ophold. Det er en helt utrolig hyggelig have og samtidigt en meget anderledes zoologisk have. Endnu et sted man bør besøge under sit ophold i Fuengirola er Sohail Castle. Denne gamle borgruin er utrolig flot. Det er muligt at gå rundt inde i ruinen og gå op i de gamle udsigtstårne. Fra borgruinen er der en enestående udsigt over det blå hav og Fuengirola by. Man kan gå fra borgen ned til promenaden følger man promenaden kommer man forbi et par hyggelige restauranter, som ligger på stranden. Her kan man nyde en gang paella og en flaske vin.

Tirsdag er markedsdag i Fuengirola. Markedet er kystens største marked og er helt sikkert et besøg værd. Byen har en masse supermarkeder, hvor man kan få lækkert pålæg, frisk fisk m.m. Mangler man lidt dansk, så kan man gå en tur i den danske bager. Her kan man købe brød, wienerbrød, smør og lidt pålæg som vi kender det i Danmark.
 
Las Piramides
       
Hotel med direkte udsigt til den flotte strandpromenade og middelhavet. 
Myramar
       
Rummelige lejligheder og indendørs swimmingpool.
Ronda IV
     
Beliggende direkte ud til strandpromenade - Flotte store lejligheder.
Apt. Pyr Fuengirola
     
Godt lejlighedshotel med flot udsigt til middelhavet og den lange strandpromenade. 
Las Palmeras
     
Godt 3 stjernet hotel beliggende centralt i Fuengirola med udsigt til havnen og stranden.
Veramar apt.
     
Enkelt og hyggeligt lejlighedshotel med gåafstand til by og strand

Travelmarket Interactive
EmediateAd