Kulturrejser Andalusien 


Kulturrejser med Hjerting Rejser
Hos Hjerting Rejser tilbyder vi en anderledes form for kulturrejser, end den mere traditionelt kendte. Typisk er kulturrejser lig med tætpakkede programmer fra start til slut. Man kan derfor godt kalde vores version for ”kulturrejser light”, eller ferier med udflugter og kulturelle oplevelser.

Vores udgave af kulturrejser kan beskrives som traditionelle ugerejser, hvor der inkluderes 3 udflugter til områdets kulturelle seværdigheder. Denne form for kulturrejse vil tiltale dig, der ønsker at opleve andre kulturer og se områdets seværdigheder, når du rejser. Men rejsen vil også tiltale dig, der ønsker frihed til selv at vælge og tid til at være helt på egen hånd.


Populære kulturrejser inkl. hotel
Hos Hjerting Rejser tilbyder vi kulturrejser inklusiv hotel og udvalgte udflugter. Maden er altid inkluderet og består ofte af en god og varierende buffet med lokale og internationale retter. På udflugterne er der en dansk guide med, som dog kun er til stede på disse ture. For de eventyrlystne er der også afsat tid til at gå på opdagelse helt uden guiden.


Kulturrejser til Spanien
Vi har arrangeret mange kulturrejser rundt i Andalusien og med stor succes. Det skal nævnes, at en destination som Sevilla er særligt attraktiv blandt vores kunder, og dette kan man ikke fortænke vores rejsende i at synes. Sevilla er en skøn storby med masser af charme og historie. Sevilla bør opleves mindst en gang i livet.

Vores kunder har været yderst tilfredse og ønsker at opleve mere af Spanien. Derfor kommer der hele tiden nye og spændende ture rundt i Spanien.

Travelmarket Interactive
EmediateAd