Paraiso del Sol 

Efterspurgt lejlighedshotel - kun 400 meter til stranden
Meget eftertragtet hotel med lejligheder i lave bygninger, beliggende centralt i Playa de las Americas. Hotellet består af hyggeligt haveområde med frodig beplantning og en skøn varm kanarisk atmosfære. Hotellets personale er meget vellidt og gør hvad de kan, for at skabe den gode stemning. Hotellet har flere swimmingpools og masser af solvogne, så alle kan få en plads i solen. Beliggenheden er fantastisk med blot 5 min. gang til både strand og centrum. Skal man på tur er der kun 200 meter til den lokale bus, så der er mulighed for at få masser af oplevelser med hjem i bagagen. Særligt populært er dette hotellet, grundet sin lave bebyggelse. Mange af vores kunder efterspørger denne type hoteller, hvilke der kun er få af i så central en beliggenhed som her.

Værelser: Hotellet består af knap 100 lejligheder fordelt på flere bygninger og alle af 2 etager. Lejlighederne er alle lyse , enkelt indrettet og ca. 30 m2. Alle hotellets lejlighederne har tv (mod betaling), telefon, safetybox (mod betaling), kombineret opholdsplads/soveplads, badeværelse, lille spiseplads og køkkenniche m. køleskab, kogeplader, elkedel, brødrister og køkkengrej. Der er mulighed for opgradering til 2 værelses lejlighed, der er ca. 45 m2 og har separat soveværelse. Alle lejlighederne har hyggelig møbleret terrasse. Der kan forespørges på særlig beliggenhed, men vi kan desværre ikke garantere noget.

Faciliteter: 24 timers reception, restaurant, bar, swimmingpools (opvarmet om vinteren), masser af gratis solvogne og legeplads. Herudover er der mulighed for bordtennis, billard, wifi og leje af cykler og bil. I receptionen hjælper og rådgiver de gerne om udflugter, bustider og lign.

Centrum: 400 meter
Strand: 400 meter
Pool: ja
Opvarmet pool: ja (vinter)
Balkon/terrasse: ja
Restaurant: ja
Bar: ja
Hund tilladt: nej
Internet: ja

 Turen inkluderer:
* Fly Tenerife direkte t/r
* 1 x 1 værelses lejlighed
* Morgenmad
* Aftensmad
* Transport t/r hotellet

* Opgrader til 2 værelses lejlighed kr. 250.- pr. uge pr. person

* Enkeltværelsestillæg - spørg for pris-

OBS: Flytillæg fra Billund og Ålborg: + 495,00 kr. pr. person
 

Hotel information

Quinto Centenario, 7 - 38660 - Playa De Las Americas
Travelmarket Interactive
EmediateAd